Bra byggtjänster

Bra byggtjänster

Välkommen till vår hemsida för byggtjänster. Här nedan kan läsa om de tjänster vi erbjuder och vi hoppas att du finner det intressant och du sedan tar kontakt med oss. Vi är alltid redo att ge offerter och råd.

  • Badrumsrenovering
  • Köksrenovering
  • Måleri

Badrumsrenovering

Det spelar ingen roll om du bara vill renovera en del av ditt badrum eller göra en total renovering. Vi sköter det så du inte behöver oroa dig. Från rivning av gammalt kakel, klinkers, toalett, badkar, dusch, kommoder och andra fasta möbler. Vi deponerar och organiserar bort körning av byggmaterialet.

När du renoverar badrum och andra våtrum finns det fackmässiga normer och regler som måste följas. Därför är det viktigt att du arbetar med en firma som har de certifikat och behörigheter som behövs vilket vi naturligtvis har.

Om du vill kan du beställa och köpa in allt det nya materialet som du vill ha, till exempel, klinkers, kakel, kommoder eller så kan vi göra det åt dig.

Nästa steg är att skicka in en förfrågan till oss om arbetet du vill göra och efter att ha skickat dig några följdfrågor och diskuterat materialet som du vill använda och tid så kan vi ge dig en offert på arbetet.

Köksrenovering

I likhet med badrumsrenovering finns det normer och regler för hur ett kök ska renoveras och byggas om. Kök köps oftast via en kökstillverkare som med dig tar fram en så kallad köksritning. Vi tar hand om dragning av vatten och el samt installation av vitvaror. Allt detta kommer att skötas enligt de regler och normer som finns. En del av de frågor vi kommer att ställa handlar om du bor i en lägenhet, villa, eller radhus. Dessa gör vi för att veta hur pass stort arbetet kommer att bli och om vi måste dra om el och vatten och kanske till och med flytta fönster.

När ett kök renoveras är det olika specialister som kommer in bland annat rörmokare och elektriker. De går in i förväg och ser vad som kommer att behöva göras och blir en del av den offert vi ger dig innan arbetet påbörjas.

Oftast beror kostnaden av att renovera kök på det material du beställer eftersom vi sköter själva byggandet och dragning av el och vatten. Det är viktigt att du som kund ser på flera olika kökstillverkare så du kan ta fram en budget som passar dig.

Självklart står vi åter för att riva det gamla köket, deponera och köra bort byggmaterialet.

Måleri

Vi erbjuder både invärdes och utvärdes målning samt tapetsering av din bostad. Dessa kan göras genom timbetalning eller så kan du be om ett fast pris. Sedan beror det lite på var i landet du befinner dig. En förmån med att måla om är att ett ROT-avdrag kan göras. Det betyder att du bara betalar en del av kostnaden medan den andra dras av genom en skattereduktion vilket du ar rätt till genom detta ROT-avdraget.

När arbetet påbörjas river vi gamla tapeter eller skrapar bort gammal färg. Detta deponeras och forslar bort. Sedan så rengörs alla ytor, spacklas och renoveras innan tapeter sätts upp eller det ska målas.

Du kan välja att köpa dina egna tapeter och färg men om du inte har tid eller behöver råd med det så kan vi självklart hjälpa dig med det.

Det är viktigt att du vet att alla våra målare och tapetserar är certifierade och specialiserar sig inom vissa områden. När du ber om en offert hittar vi den person som passar bäst för dig. Det spelar ingen roll om det handlar om att måla om ett vardagsrum eller en hel villa. Vi har den expertis som du behöver.

Nästa steg

Nu när du har läst lite om vad vi erbjuder och hur vi jobbar ser vi fram emot att höra från dig och hjälpa dig med din renovering, målning eller tapetsering. Vi vet att ett projekt kan kännas enormt men med våra kunskaper och personal kommer vi att kunna lösa det snabbt och med en så låg kostnad som möjligt. Vi ser varje jobb som ett nytt äventyr där du som kund alltid står i centrum.